5 eenvoudige technieken voor waterfles met opdruk

Fles 5 liter betreffende beugel swing betreffende persoonlijk merknaam opdruk kopen? Geen offerte, doch meteen ons scherpe..

Food gerelateerde verhalen zoals, brood en chocolade, hebben veelal een heerlijke houdbaarheidsdatum. Voor het posten van een bestelling fungeert u hiermee rekening te behouden.

Daarnaast gaat daar per verkochte Dopper 5% tot diverse uitstekende doelen. Met behulp die projecten worden waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Hoe groot kan mijn opdruk erop? Standaard geeft een drukkerij aan het het 30 x 35 mm op dit bekertje kan zijn, doch we kunnen tevens omtrent dit bekertje drukken, het vormt een opdruk vele malen groter. De prijzen betreffende omtrent opdruk op dit DOPPER flesje bestaan op aanvraag.

Waterflesjes drukken met de logo? Hetgeen ons echt inzicht! Enkele promotieartikelen belanden in een la, of in ons kast, het raakt zoek tussen verschillende waar. Doch een waterflesje kan zijn een gegarandeerd succes! Wie weet die een waterflesje ongebruikt straat zet of in prullenbak gooit.

Cheapie flesje drinkwater bedrukt betreffende de logo, opdruk en tekst op het etiket. het papieren label kan zijn geheel tot de persoonlijk smaak in te vullen. Deze flesjes ..

Bij Greengiving is het mogelijk om Een Dopper te drukken betreffende de logo mits relatiegeschenk. Die originele en zeer populaire waterflesje heeft ons bekendmaking. Dopper wensen zijn immers personen inspireren om zelf de kunststof afvalberg click here te beperken via waterflessen betreffende Dopper te gebruiken.

Datum: 10-04-2013

Dopper Original We wilden Doppers bestellen wanneer geschenk vanwege onze collegas. We waren vrij laat met een bestelling, maar wij zijn enorm echt en snel geholpen. Een Doppers konden nog voorzien geraken met ons logo en kon tevens nog weleens snel afgeleverd worden op allebei de vestgigingen!

Keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker welke mag loslaten en in de voedselketen terecht kan aankomen) Cradle to Cradle gecertificeerd

Kopen aangaande samples kan u verrichten via de link "Sample opvragen" 2Kies drukposities (optioneel)

Op een hoogte blijven van acties, kortingen en meer ? Schrijf u dan ook in voor onze nieuwsbrief en krijg € 10 korting op uw volgende aankoop.

Op de hoogte blijven betreffende acties, kortingen en meer ? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de volgende aankoop.

Niets kan zijn zo luxueus wanneer je logo op een waterflesje. Zet je budget efficiã«nt in en laat luxueus waterflesjes bedrukken. Al van 3,65 voor 100 stuks. Ons handige giveaway om te geven en teneinde te krijgen. Vraag de verkoopspecialisten tot een opties en laat je verrassen door onze scherpe prijzen, supersnelle levertijden en uitgebreide collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *